SKØRPING: Kinorevuen i Skørping viser i denne uge bl.a. følgende nye film:

Jeg, Daniel Blake
Daniel Blake har arbejdet som snedker i Newcastle det meste af sit 59-årige liv. For første gang nogensinde har han brug for hjælp fra staten efter at være blevet arbejdsløs pga. sygdom. Daniel møder Katie, der er enlig mor til børnene Daisy og Dylan. Katies eneste mulighed for at komme ud af et værelse på et hostel for hjemløse i London, er at takke ja til en smadret lejlighed i en fremme by næsten 500 km væk.
Daniel og Katie befinder sig i ingenmandsland, fanget i et velfærdsbureaukrati uden fleksibilitet eller medmenneskelighed. Deres venskab giver dem mod og styrke til at gå imod et sygt system.
 
Syng
Buster Moon har én chance mere for at redde sit faldefærdige teater og bringe det tilbage til fordums storhed som musicalscene. Han får den fremragende (og billige) idé at sætte et talentshow op med en hovedpræmie på 1.000$... men hans trofaste, gamle sekretær kommer til at sætte rigeligt med nuller på, så pludselig strækker køen sig i kilometervis af håbefulde amatører, der gerne vil vinde 100.000$.
Og alt vil forvandles til magi i scenens spotlight - forudsat at teatret kan holde til det, at banken ikke erklærer Buster konkurs, og at ingen opdager, at kisten med præmiepengene er tom.
 
Den hundredeetårige
der stak af fra regningen og forsvandt
Filmen handler om den hundredeetårige Allan Karlsson og han venner, som nu er blevet rastløse på Bali efter et år i luksus. Men da Allan byder på den uforglemmeligt gode sodavand, Folksoda, så tager tingene fart igen. Ikke kun for Allan og selskabet, men også for de hævngerrige gangstere, russiske bekendte fra fortiden, og amerikanske CIA.
I efterfølgeren til Den Hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt lægger Den Hundredetårige som stak af fra regningen og forsvandt  op til et nyt, fantastisk kapitel om Allans usandsynlige liv.

e-max.it: your social media marketing partner