Torsdag den 22. december blev Handicapprisen 2016 fra Handicaprådet i Rebild Kommune uddelt. Uddelingen fandt sted før byrådsmødet på rådhuset i Terndrup ved en lille hyggelig seance med taler og julesang.

 Handicapprisen 2016 blev modtaget af teamet omkring 2. årgang på Haverslev Skole, der på allerbedste vis har haft stor succes med inklusion af skolebørn med særlige behov og udfordringer i ”almindelige” skoleklasser.
Forældreparret, Lotte og Morten Pedersen, havde indstillet team 2, forældre og elever til at modtage prisen, fordi deres søn Sofus på bedste vis er inkluderet i sin 2. klasse, både fagligt og socialt. Sofus har Williams syndrom, der er en sjælden kromosomfejl. Pga. teamets målrettede indsats og fokus, fagligt og socialt trives Sofus rigtig godt og udvikler sig langt bedre, end hvad man kan forvente af et barn med hans handicap. 
Borgmester Leon Seppelin var glad for at kunne overrække lærerteamet fra 2. årgang på Haverslev Skole den fornemme hæderspris på 5.000 kr. og det synlige, konkrete bevis på hæderen, en glaskunst som symboliserer Handicaprådet.

 

e-max.it: your social media marketing partner