Af Lars H. Jacobsen,
Skippergade 6, Nyborg.

Læs mere ...

Af Karl Andersen,

Hobrovej 92 C 2 – 4, 9530 Støvring.

Læs mere ...

Af Karl Andersen,
Hobrovej 92 C 2-4, 9530 Støvring.

Læs mere ...

Kommentar til Jeanette Sagans indlæg om vindmøller.

Læs mere ...

Som en del af budgetaftalen for 2018 i Rebild Kommune blev der afsat penge til forbedring af den kollektive trafik, og specifikt blev der målrettet penge mod den østlige del af kommunen.

Læs mere ...

RV17: Af Allan Jensen, Venstre.

Læs mere ...

KV17: Af Jeppe Ugilt Hansen, Venstre.

Læs mere ...

KV17: Af Jakob Ludvigsen, Det Konservative Folkeparti

Læs mere ...

Støvring er under udvikling som aldrig før, hvilket er glædeligt. Men det kræver rettidig omhu, også for de grønne områder i byen.

Læs mere ...

Vores børn skal trives, udvikles og stimuleres helt fra start i livet. Langt de fleste af os overlader vores børn til  institutioner og dagplejere i dagtimerne de første 2 år efter endt barsel, og her er der stor fokus på netop denne opgave. Ny pædagogisk forskning og  viden bliver løbende taget i anvendelse både i vores institutioner og i dagplejen, for at gøre det så godt som muligt.
De sidste 4 år har vi i Børne- og Ungdomsudvalget haft meget fokus på, at rette op på økonomien på dagplejeområdet og mindre fokus på pædagogisk udvikling.
Jeg mener, at vi skal have en vision om, at vores børn i Rebild kommune allerede i deres første leveår skal møde dagplejere og pædagoger med stor og ajourført pædagogisk indsigt. Derved ydes den rette fælles og individuelle indsats for at udfordre vores børn, således af fx. sproglig udvikling, motorik, sociale kompetencer, trivsel  og selvværd øges, så de er kompetente og robuste til at starte i Børnehave.

Af Peter Bak, Det Konservative Folkeparti.

REBILD: Den lokale valgkamp er godt i gang, og det er tiden for at afmærke politiske særstandpunkter.

Læs mere ...

REBILD: Når borgere henvender sig til Rebild Kommune, så gør de det oftest, fordi de har brug for råd, hjælp og vejledning.

Læs mere ...

Doktorvænget 6

9530 Støvring

mail@folkebladet.info

 

ÅBNINGSTIDER:

Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00

Fredag kl. 8.00-15.00