Far og søn Per Nielsen og Jonas B. Nielsen fra Sørup/Støvring overtager smedevirksomhed efter lukning af DIC Group.


Unge Jonas B. Nielsen fik efter at have arbejdet i firmaet DIC Group i mere end fire år information om, at ejeren af firmaet gerne ville stoppe og derfor efterlyste branchefolk, der gerne ville føre virksomheden videre. En modtaget fyreseddel pr. 25. februar 2019, som en følge af ejerens ønske om at stoppe, gjorde, at Jonas tog en rask beslutning om at rette henvendelse til sin far, Per Nielsen, som har mange års erfaring fra smede- og montagebranchen, idet han har arbejdet bl.a. for SAWO, hvor han var projektchef samt hos Hydrema som eksportchef.
Far og søn var ikke i tvivl. Her var muligheden for at påbegynde et nyt kapitel og oven i købet med en kundekreds fra DIC Group, som man kunne tage med som et godt afsæt til den videre udvikling. Per og Jonas handlede resolut og uden at ryste på hånden, hvorfor de den 1. april 2019 officielt kunne overtage det kendte Jerslev-firma.
DIC Group havde desværre allerede inden store økonomiske vanskeligheder hvilket senere resulterede i en konkurs.
Far og søn, det nye ejerteam, skiftede derfor firmanavnet DIC Group ud med PJ Industries, hvor P og J naturligvis står for henholdsvis Per og Jonas. Det driftige makkerpar gik straks i gang med en ombygning og renovering af lokaliteterne.
Udover kunder overtaget fra det tidligere DCI Group er der allerede kommet nye til. Sideløbende med at være et dynamisk firma med smede- og montagearbejde som spidskompetencer fungerer PJ Industries også som en form for vikarbureau, idet de står for udlejning af dygtige certificerede svejsere inden for arbejder med rustfrit stål og aluminium. Det er et forretningsområde, som der er et godt marked for med stor efterspørgsel, fortælle Per og Jonas.
Både Jonas og Per er fra Sørup, og Jonas har tidligere på året sammen med kæresten, købt et hus og bosat sig i Støvring.
PJ Industries fejrer overtagelsen med en reception d 14. juni.

e-max.it: your social media marketing partner