Omkring nytårstid havde P. J. Skovværktøj i Nørresundby flere begivenheder, der skulle fejres.

Den 1. januar var det 50 år siden, Per Jørgensen stiftede virksomheden. Samme dag i 2008 overtog Michael Manniche P. J. og kunne dermed i år fejre 10 års jubilæum som ejer af butikken.

Den 2. januar åbnede P. J. Skovværktøj sin helt nye forretning på adressen Virkelyst i Nørresundby.

Den 3. januar fyldte Michael Manniche 50 år, og forrige lørdag blev alle mærkedagene fejret med en kombineret åbnings-, jubilæums- og fødselsdagsreception på Virkelyst.

Jo, der har været nok at fejre hos P. J. Skovværktøj, hvor man straks fornemmer en både god og venlig atmosfære, straks man træder ind ad døren. 

P.J. Skovværktøj handler med professionelt udstyr, reservedele og sliddele til alle slags motoriserede skovningsredskaber, lige fra de mindste motorsave til de største mekaniserede skovningsmaskiner.

Hos P. J. Skovværktøj vedkender man sig også være lidt gammeldags, når det gælder serviceniveauet. Men man følger naturligvis med den teknologiske udvikling.

- Det handler om at give kunden en god og faglig betjening. Lytte til kundens behov og hjælpe ham eller hende til at finde det rigtige valg - og dermed en motorsav, som vi kvalitetsmæssigt kan stå inde for, og som vi ved kan holde i mange år.  Kunden skal altid kunne regne med os, og vi skal til enhver en tid kunne se hinanden i øjnene, siger Michael Manniche. 

- Derfor er vi heller ikke bange for at sige nej til en kunde, hvis han ønsker en ”billig” løsning, som vi ved kun holder i kort tid.  Næsten al historie viser, at det billigste altid ender med at blive det dyreste.

- Ligeledes står vi for vedligeholdelsen af robotplæneklipperne. 

Udover detailbutikken på Virkelyst i Nørresundby har P. J. Skovværktøj også en engros-afdeling, der leverer til 400 forhandlere. 

Med den gode fagmæssige betjening har P. J. Skovværktøj gennem sine nu 50 år opbygget en solid og trofast kreds af stamkunder fra hele landet.  Det hele er bygget op på service og tillid. 

P. J. Skovværktøj har sit eget værksted, hvor reparationer og vedligeholdes udføres hurtigt og kompetent.

I dag beskæftiger virksomheden med sin nye afdeling i Hjørring 16 medarbejdere. 

De fleste af dem er ”gamle i gårde”. Tre af medarbejderne er oprindeligt startet som arbejdsdrenge og er efterfølgende blevet uddannet og fortsat hos P. J. Skovværktøj.

- Her har vi det sådan, at det skal være sjovt at gå arbejde, smiler Michael Manniche. 

Selvom specialbutikker er en uddøende race, så tror P. J. Skovværktøj – med sin specielle måde at drive forretning -  på fortsat på fremtiden.

e-max.it: your social media marketing partner