STØVRING: Den 1. januar i år valgte Ulrich Sommer at flytte maskinforretningen fra Hadsund til Støvring på Gl. Kirkevej.

 

Før Ulrich Sommer startede som selvstændig, har han arbejdet flere forskellige steder. I alt har han 16 års erfaring.  
US Montage ApS er en virksomhed bestående af fire mand, med mulighed for udlån af maskinfører til entreprenørbranchen. De reparerer alt lige fra de helt store landbrugs- og entreprenørmaskiner til mindre havemaskiner, og står udover det til rådighed døgnet rundt for både private og erhverv.
Det er en virksomhed, hvor kundens behov kommer i første række, og derfor tilbyder man både at afhente og bringe havemaskiner for kunden. På selve maskinforretningen der har åbent i hverdagene og lørdag formiddag, er det muligt at købe reservedele, havemaskiner samt mindre landbrugsmaskiner.
Den 24.-25. marts vil det være muligt at besøge maskinforretning på Gl. Kirkevej, idet der bliver afholdt åbent hus. I forbindelse med arrangementet vil der være en lang række gode tilbud samt lidt godt til ganen. Ulrich Sommer håber på at se mange nuværende og nye kunder i løbet af dagene.
Ulrich Sommer ser - sammen med sine medarbejdere - frem til at kunne servicere kunderne i Støvring og omegn, og til at prøve kræfter med endnu flere spændende opgaver.

_ _ _

 

Ulrich Sommer er 34 år gammel, og bor i Støvring sammen med sin kone og 2 børn.
Han er uddannet mekaniker og startede sit firma, US Montage ApS for 4 år siden i Hadsund.

 

Af AH & MH

e-max.it: your social media marketing partner