Den 1. januar har ”Roldhøj” fået ny ejer, idet Susanne Andersen har overtaget forretningen efter Vivian Eriksen.

Af Dorthe Skjødt og Henrik Heindorff
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

REBILD: Ejerskiftet hos “Roldhøj” markeres onsdag den 4. januar hvor den røde snor klippes. Der vil være reception med dejlig mad og drikke, gode procenter på de nye forårsvarer, musik og fernisering. Desuden spændende konkurrencer, hvor man kan vinde en fuld makeover fra ”Roldhøj” – tøj fra Claire, sko fra Fonnesberg og makeup/hår hos frisør Mette Lübeck på første sal.
Susanne Andersen har boet i lokalområdet de seneste 6 år, og har det sidste halve år været i ”oplæring” hos Vivian Eriksen i ”Roldhøj”, så hun er rigtig godt forberedt.
Hos ”Roldhøj” tilpasses det tøjet den enkelte kunde ligesom ét af Susannes specialer er omsyning/omforvandling af pelse. I huset sælges tøj af mærkerne Tramontana, Isay, Susskind, Tim og Simonsen, Onetwo og E. Sko, tasker og hatte fra Fonnesberg samt overtøj fra Blest.
Susanne Andersen har masser af nye tiltag og idéer i ærmet. Huset skal være ”bevægeligt” med plads og rum for forskelligartede forretninger og iværksættere. Hun har bl.a. planer om kundeaftner,
wellness for kvinder, pigeaftner, “doktorfisk” og kunstudstillinger. Desuden vil hun gerne udvide det store sortiment indenfor tøj med sportstøj.
I forbindelse med receptionen den 4. januar holder tre kunstnere, som tidligere nævnt, fernisering. De tre kunstnere er Carsten Jensen, Michael Sasserson og Benny Elling Pedersen, og alle tre udstiller frem til 1. marts.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner