Et flertal i Støvring Byråd arbejder med planer om at reducere det rekreative areal omkring Mastrup-søerne – det er helt galt! 

Det rekreative naturområde omkring Mastrup-søerne er en meget skattet og meget benyttet del af hele bydelen. Området benyttes dagligt af børn, elever, motionister, dagplejere og mange andre hvorfor mangfoldigheden af den eksisterende benyttelse må bevares. 

Således bør det rekreative område som minimum bibeholdes i dets nuværende udformning og størrelse. Den påtænkte reduktion af den arealmæssige størrelse bør således ikke gennemføres!

Faktisk burde den givne situation betyde, at der i stedet for udfærdiges planer for at gøre området endnu mere anvendeligt for såvel eksisterende som nye brugere – det er nu muligheden foreligger. 

Ser man på byens mangeårige udvikling i relation til villa- og rækkehusbebyggelse, er der sket en meget voldsom udvikling, hvilket jo grundlæggende er meget positivt for Støvring og byens fortsatte udvikling. Fra centralt hold er der målrettet arbejdet på at skaffe og udstykke nye bebyggelsesområder, og i hundredevis af nye boliger er skudt op i og omkring byen. 

På den baggrund synes det endog meget unødvendigt at mase yderligere 10 nye parceller ind idet dette betyder, at både det rekreative område berøres og indskrænkes samt at eksisterende beboere skal påføres gener og ulemper i form af øget trafik. 

Der er jo stadig mange ledige grunde til salg i og omkring byen. Der er således slet ikke behov for netop disse 10 grunde, og en udstykning af grundene bør ikke kunne overtrumfe fællesskabets anvendelse af et af byens absolut mest naturligskønne områder.

Fristen for indsendelse af ideer og forslag er den 14. februar 2020 på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Så mener du også, at Støvring Byråd skal undlade at reducere dette skønne område, så giv din mening til kende.

På vegne af Slugten-beboere:
Søren Madsen, Slugten 6, 9530 Støvring

 

e-max.it: your social media marketing partner