Sidder vores byrådspolitikere virkelig og sover i timen og er blevet for trætte hen under aften, hvor de kom til at lave besparelser igen på dagplejen. Grønthøsteren kører stadig på trods af at den har været  i bund længe, først var det de syge, svage og ældre, der skulle holde for, og nu dagplejen.

Hvad med at kigge lidt på administration, hvorfor skal der være flere direktører, som ikke laver noget? Vi har kun brug for én direktør her i vores kommune, nemlig kommunaldirektøren.

Det forlyder i budgetproceduren, at i år vil byrådet lave budgetaften om til budgetdag, det er jo rigtigt positivt, man må så bare håbe, at de møder friske og veloplagte og at de har fået rigtigt udsovet og at de kan træffe de rigtige beslutninger.

Der er også rod i de sociale regnskaber, udlændige- og integrationsministeret har løftet pegefingeren Ministeriet er ikke tilfreds med revisionen. De fandt fejl i manglende stillingtagen hvordan det ved udeblivelse og fortsat udbetalt transportgodtgørelse efter ophør af tilbud.

Hvorfor skal vi hele tiden læse om skandaler og sjusk i Rebild Kommune?

Hvordan skal vi borgere have tillid kommunalpolitiker og kommunalforvaltnigen?

Når der blev fundet fejl og mangler i underskrevet integrationskontrakt og forsinkelser i jounalføring, der må være nogle som sidder og sover i de forskellige udvalg, eller også er det manglende viden, så er det ikke kompetente til at sidde der.

Der kom heller ikke noget svar fra borgmesteren og kommunaldirektøren på rengøringen her i Rebild Kommune?

Af Karl Andersen,
Hobrovej 92C  2-4, Støvring

 

 

e-max.it: your social media marketing partner