ØSTER HORNUM:

Mange har oplevet hvordan råger kan skabe en voldsom larm og støj – og i Øster Hornum har man de seneste år oplevet, at en rågekoloni på Katbakken har forstyrret hverdagen for mange. 

Den del af Katbakken, hvor den store rågekoloni er, tilhører Øster Hornum kirke og derfor er det menighedsrådets ansvar at søge om tilladelse til regulering af bestanden, hvad der også er blevet gjort de seneste år, men uden det ønskede resultat. Tvært-imod har flere naboer givet udtryk for, at de oplever, at bestanden med årene kun er blevet større. 

Menighedsrådet har naturligvis forståelse for, hvordan den til tider meget voldsomme larm og støj opleves meget ubehagelig for dem, der bor omkring Katbakken. Der inviteres derfor til orienterings- og dialogmøde omkring problemet, så man sammen kan tale om, hvad der kan gøres for at mindske støjen.

På mødet vil der være en vildtkonsulent til stede for at fortælle om vilkår og muligheder for at reducere bestanden af den fredede fugl, ligesom der bliver mulighed for at stille spørgsmål. 

Menighedsrådet er vært med en kop kaffe. Alle er velkommen. 

e-max.it: your social media marketing partner