De seneste ugers ”fortællinger” i Nordjyske fra Rebild byråds aktuelle ”meritter” giver mig som borger og tidligere byrådsmedlem en klar fornemmelse af den politiske ”stilstand” i kommunalbestyrelsen.

Rebild byråd er totalt politisk handlingslammet og sidder tilbage som et ”forvaltningsstyret” lokalt parlament helt uden politisk beslutningsevne.

Et forvaltningsudvirket budgetforlig, med talrige utålelige besparelser i alle udvalgene uden fornuftige og relevante politiske overvejelser og debatter over forvaltningens åbenlyse ”sparekassepolitik” er for mig et klart ”diagnostisk” tegn på total politisk kollaps i byrådet. Tydeligt bekræftet af artiklen i Nordjyske Himmerland 22/11 ”Ledige job skæres nu væk”.

Man sparer på kronen og lader daleren rulle.

Unødvendige anlægsudgifter til jernbanebrobyggeri i Støvring. Fejlplaceret børnehave ved denne bro. Ønsker om et nyt ”sundhedscenter”. Anlægsudgifter til små forbedringer af idræts- og kulturanlæg, alle uden sikkerhed for de nødvendige midler til driften af disse investeringer.

Automatisk vedtagelse af forvaltningens ”fordyrende” besparelser på kommunens veje og øvrige anlæg.

Ufornuftige og ”fordyrende” besparelser på børne- og ungeområdet.

Manglende overblik over driftsudgifterne på ældre og omsorgsområdet.

Det er således tydeligt for enhver, at byrådet har mistet det politiske greb om ”driften” af Rebild Kommune efter at Oplandslisten med Søren Søe i spidsen forlod byrådsarbejdet i 2017.

Kære byrådspolitikere i Rebild kommunalbestyrelse, I er ikke valgt som administratorer, men som lokalpolitikere, hvis fornemste opgave det er, at skaffe de nødvendige midler til at drive kommunen politisk forsvarligt i overensstemmelse med borgernes ønsker og forventninger i hele kommunen.

Af Axel René Aubertin, næstformand i Oplandslisten, Bækkedalsvej 24, Skørping

 

e-max.it: your social media marketing partner