Af Karl Andersen,

Hobrovej 92 C 2 – 4, 9530 Støvring.

Trafikale problemer på Hobrovej i Støvring - også kaldet ”Harbostrasse” - med en kant af brosten midt på gaden er til stor gene for trafikken. Mange køretøjer bliver skadet ved at køre over kanten og mange ældre har store problemer med deres rolator når de skal over gaden.
Så kære politikere og byplanlæggere og andre trafikansvarlige - gør noget ved det. Nedlæg ”Harbostrasse”. Lav gaden om - lav venstersvingsbaner ved Rema 1000. Der er kø langt forbi rundkørselen ved Grangårsdvej så trafikken kan komme til at glide normalt. Se nord for lyskrydset mod Aalborg. Her er der ingen problemer. Lad os komme tilbage til den gamle Hobrovej. Det vil være til glæde byens borgere, så de kan føle sig trygge ved at færdes ved hovedvejen.
Kære politikere, byplanlæggere og trafikansvarlige kom på byvandring i myldretiden. Se hvordan forholdene er. Sid ikke bare bag computerskærmen og tro at alt kan løses her. Den kommer i sidste række, når I har set problemerne.
Hobrovej er i en elendig forfatning med hjulspor og huller, så man er lige ved at stikke hovedet op igenem taget på bilen, når man kører der, og traileren hopper næsten en halv meter op i luften.
Man har i flere år talt byforskønnelse - hvor bliver den af? Se bare på Jernbanegade. Den er i så ringe en stand, at man skulle tro at det var løgn. Hvor bliver allétræerne af, som man fjernede bare fordi der var to gået ud? Endnu engang - kom på byvandring. Der mangler også bænke rundt omkring i byen, så byenens ældre beboer kan få sig et hvil.

e-max.it: your social media marketing partner