Af Rikke Pedersen, formand for ØHI Gymnastik

I Øster Hornum Idræts-forening går det godt. Idrætsforeningen er popu-lær og har i de seneste år oplevet en støt stigning i antallet af medlemmer, både blandt byens borgere og udefrakommende.
Men vi har et problem! Den stigende interesse for at dyrke idræt i Øster Hornum sætter et stort pres på vore fysiske rammer. Fyldte hold har resulteret i, at vi har givet afslag til børn, unge og voksne, der til stor frustration har været tvunget til at køre til fritidsaktiviteter i andre byer.
Vi er ofte blevet opfordret til at åbne op for tilmeldinger for byens borgere før alle andre, så vi sikrer at de lokale får første prioritet. Vi har den holdning, at Øster Hornum Idrætsforening er for alle uanset bopæl, etnisk oprindelse og alder, og vi sætter stor pris på vore udefrakommende medlemmer som er meget velkomne til at dyrke idræt i Øster Hornum. Derfor ønsker vi at tilmelding til idrætsforeningens hold også fremover foregår efter først-til-mølle-princippet.
Men hvordan skal vi takle den udfordring, at børn og voksne i Øster Hornum må køre til favoritsporten i de omkringliggende byer fremfor at dyrke idræt med kammeraterne fra børnehaven eller naboen?
Vi har i mange år kæmpet for en haludvidelse i Øster Hornum, og for hver dag der går bliver behovet større og større. Derfor giver vi ikke op, men fortsætter kampen indtil vi som idrætsforening igen kan tilbyde borgere i Øster Hornum og omegn de efterspurgte idrætsfaciliteter.

e-max.it: your social media marketing partner