Dance & Stage Business starter op igen pr. 6. september i Stubhuset i Støvring.

STØVRING: Dance & Stage Business starter op igen pr. 6. september i Stubhuset i Støvring. Det bliver et brag af en sæson med sejlene sat mod nye og større udfordringer for de garvede dansere og sammenhold, hygge og masser af dans med alle de nye.

Det vigtigste for dansestudiet er nemlig sammenholdet og den fælles danseglæde.

Hvis man vil give sit barn et forspring, så er dansen helt klart et virkeligt gode. Koncentration og indlæring bliver ren leg og en god øvelse i før- eller startskolealderen. Som 5-årig er det fedt at kunne danse og skråle højt og hjerteglad med på farvoritmelodierne, mens man indimellem koncentreret lytter og lærer de næste smarte dansetrin. Et rigtig godt supplement til før- eller startskolealderen.

Som 7-årig bliver koreografien lidt mere krævende og der arbejdes med performence, som hjælper på selv de allermest generte børn til at turde stå frem også i skolen. Der er plads til alle og gennem det stærke sammenhold finder alle sin plads til udfoldelse og udvikling.

Hverken som teenager eller som forældre er det for sent at lære at danse. Der er hold for alle aldre. Forældre generationen har nu fået så godt fat, at interessen og efterspørgslen vokser støt. Det populære Voksenstreet hold åbnes derfor igen i Støvring. Der er motion for alle pengene, men i stedet for at fokus ligger bundet i motionen, ligger den gemt i lækre koregorafier. Man skal være over 25 for at deltage på dette voksen hold, men der er til gengæld ingen øvre grænse, så om man er 60 eller 70 år, så skal man ikke holde sig tilbage for en omgang street.

 

Med danseglæden i fokus udvikles eliten

Det gode samspil mellem de tre forskellige afdelinger i Støvring, Aars og Løgstør begynder for alvor at komme danserne yderligere til gode ud over det sociale. Der er nu rigtig mange blandt udtagelserne til dansestudiets tre talenthold. Derudover er DM holdets potentialet steget med 25% og 50% bare siden sidste år på henholdsvis Voksen og Junior DM hip hop formations holdene.

Dance & Stage Business er medlem af den største danseslærer organisation i Danmark, som kører landets eneste officielle Danske Mesterskaber indefor Hip hop, Disco og formationsdans. På trods af den derfor skærpede konkurrence hjembragte det voksne hip hop formationshold sidste sæson sølvmedaljen som landets næst bedste voksne hold.

Der bliver således to hip hop formations hold, som drager afsted til Danmarksmesterskaberne denne sæson.

Derudover har den store eliteudvikling fået dansestudiet til at tage en ekstra udfordring op indenfor kategorien Production. Her må man blande alle stilarter og aldre og danne sin egen showdans. Tanken er at samle alle tre talenthold og lave en fælles Production dans. Det vil sige en dans med 70 dansere i alderen 8-19 år - én stor fest. Det bliver helt vildt spændende og en kæmpe udfordring for alle.

Hele instruktør teamet er helt klar og glæder sig meget til at tage imod nye og gamle dansere.

 


e-max.it: your social media marketing partner